Du kan tilpasse designet til bookingmotoren og til å med fjerne deler av elementene i den. Du vil trenge grunnleggende kunnskap om CSS for å kunne bruke denne funksjonen.

  1. Gå til Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrer bookingmotorer og klikk «Rediger» i bookingmotoren du ønsker å endre.
  2. Velg «Egendefinert CSS»-siden.
  3. Når du har lagt til din egendefinerte CSS, klikk «Lagre CSS».

Framgangsmåter for egendefinert CSS

Oversikt

For å gjøre det enklere for deg å tilpasse CSS-en har vi satt opp spesifikke klasser for strukturen og hierarkiet i markupen, hovedsakelig på generiske elementer som `div` eller `span` for å gi litt ekstra sammenheng. Vi bruker BEM (Block, Element, Modifier) navnkonvensjoner som en base.

Grunnleggende BEM-struktur

Name Description Example
.block { } .block represents the higher level of an abstraction or component. .page-results
.block__element { } .block__element represents a descendant of .block that helps form .block as a whole. .page-results__card-items
.block–modifier { } .block–modifier represents a different state or version of .block. .page-results__card-items–unit

I de fleste tilfeller vil dette være tilstrekkelig for å legge til din egendefinerte CSS. Vi anbefaler ikke at du bruker ID-velgere eller klassevalg (for eksempel de som starter med js- eller sirvoy- ), da disse ikke er ment for designformål og kan endres.

Merk: Egendefinert CSS vil bare påvirke versjonen av bookingmotoren som du installerer på din egen nettside og på WordPress. Det vil ikke påvirke bookingmotoren på Sirvoy Nettsidebygger eller på den frittstående siden.