DDoS-angrep løst

15. juni 2022, 16:00 CEST

Sirvoy ble utsatt for et DDoS-angrep i dag som påvirket tilgangen til systemet. Denne typen angrep er et skadelig forsøk på å oversvømme systemet med illegitim trafikk, for å gjøre det umulig for legitime brukere å få tilgang til systemet.

Angrepet begynte klokken 11:18 UTC og varte i rundt tre timer. De fleste brukere kunne i løpet av denne tiden ikke logge seg inn til Sirvoy-backend. Kanalintegrasjoner og bookingskjemaet på nettstedet ditt ble ikke påvirket.

Dine bookinger og andre data var heller ikke i fare under dette angrepet. Virkningen var begrenset til muligheten til å logge seg inn i systemet.

Vi vet at tilgjengeligheten til systemet er nøkkelen for virksomheten din, og vi beklager ulempene denne hendelsen har forårsaket. Alle brukere skal nå ha tilgang til systemet igjen. Teamet vårt fortsetter å overvåke systemytelsen og har allerede implementert ytterligere sikkerhetstiltak for å forhindre at dette skjer igjen. Takk for din tålmodighet.