Brudd på koblingen til Expedia – Løst

11. juni 2022, 13:34 CEST

Bruddet til Expedia er nå løst. Vennligst merk at bookinger gjort på Expedia ikke automatisk overføres til din Sirvoy-konto under eller etter bruddet. Vennligst sørg for at du finner og legger til disse manuellt.

Vi anbefaller at du legger til nye bookinger i Sirvoy fortast mulig, dersom du fått inn bookinger gjennom din «fallback»-metode (e-post/faks) ettersom disse ikke vil bli lagt til automatisk, selv når bruddet i koblinger er løst. Dersom du ikke har en reserveløsing aktivert enda på Expedia, anbefaller vi at du sjekker med Expedia om du kan opprette en snarast mulig via deres ekstranett. Du vil da få bookinger tilsendt på e-post eller faks ved tekniske problemer.

Bruddet startet: 11. juni 2022, 11:42 CEST

Bruddet sluttet: 11. juni 2022, 23:56 CEST