Nytt i april 2021

12. april 2021, 14:27 CEST

Når våren åpner dørene, ser veksten ingen grenser. Det samme kan sies om Sirvoy. Vi er glade for å informere deg om flere nye og spennende forbedringer som vil gjøre din Sirvoy-opplevelse enda litt bedre.

Bookingmotoren og Sirvoy Nettsidebygger

  • Siste versjon. Alle kunder som ikke har valgt å bruke en tidligere versjon av bookingmotoren, har blitt oppgradert til versjon 3.0 og vi implementerer fortsatt deres verdifulle tilbakemeldinger.
  • Vilkår og betingelser. Vi har lagt til muligheten for å gjøre vilkårene dine tilgjengelige for gjestene dine. Du kan nå aktivere og redigere en seksjon for vilkår og betingelser i nettsidebyggeren. Det samme gjelder versjon 3.0 av bookingmotoren. Bare gå til Innstillinger -> Språk og tekster -> Tilleggsinformasjon for å legge til vilkårene og annen viktig informasjon for gjesten.
  • Tilgjengelighetskalender. I innstillingene for hver bookingmotor kan du nå velge å enten skjule tilgjengelighetskalenderen eller vise den som lukket eller åpnet. Og hvis du har valgt å la gjestene velge enhet selv i innstillingene, vil tilgjengelighetskalenderen også kunne vise antall tilgjengelige rom innen hver romtypene, sammen med navnet på hver enhet.
  • Kampanjekode. Du kan nå velge om gjestene skal ha mulighet til å skrive inn en kampanjekode og om det skal være et valgfritt eller påkrevd felt. Valgene for dette kan gjøres i innstillingene for hver bookingmotor.
  • Visningsalternativer. Hvis du bruker Sirvoy «Starter» vil du se alternativet til å vise bookingmotoren på en «Frittstående side med bookingmotor og kontaktinformasjon (URL)» under Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrer bookingmotorer -> Hvordan installere. Hvis du har aktivert nettsidebyggeren, vil du i Sirvoy «Pro» se alternativet «Nettside med bookingmotor – Sirvoy Nettsidebygger (URL)».

I tillegg har det vært flere små forbedringer som for eksempel i layout for mobil, tilgjengelighet og for å sikre en smooth funksjonalitet.

Avanserte alternativer under «Hvordan installere» for Bookingmotoren og Sjekk booking-funksjonen

  • Et oppdatert brukergrensesnitt i bookingmotoren gjør det nå mulig å enkelt lage egendefinerte lenker og HTML for spesifikke formål, for eksempel spesialtilbud eller arrangementer. Ved for eksempel å spesifisere innsjekkingsdato, utsjekkingsdato og antall gjester, kan du opprette URL-parametere og HTML-dataparametere. Disse lenkene kan deretter brukes til å lede gjester til din forhåndsutfylte bookingmotor.
  • Du kan angi en tilpasset landingsside som gjesten vil bli sendt til automatisk etter at de har booket eller sjekket en booking.
VIKTIG: Fra 1. mai 2021 vil vi ikke støtte eldre integrasjonsmetoder for bookingmotorer (inkludert bookingsmotorer i en iframe, minibookingmotor), og de vil slutte å fungere etter den datoen. Disse metodene vil bli erstattet med funksjoner i den nye versjonen. Du vil se en melding på dashbordet ditt med steder vi har oppdaget trafikk som bruker utdaterte metoder.