Nytt i mars 2021

04. mars 2021, 12:00 CET

Utgivelse av et nytt design for bookingmotoren

I forrige måned ga vi ut Sirvoy Nettsidebygger sammen med det nye designet til bookingmotoren, og vi vil takke deg for all den positive responsen! Som du sikkert har lagt merke til, er det nå mulig å velge den nye versjonen av bookingmotoren på siden Ny booking.

Fra og med denne måneden er det også mulig å bruke det nye designet på nettsiden din. Du kan aktivere den nyeste versjonen ved å gå til Innstillinger -> Bookingmotor og klikke «Rediger» på bookingmotoren. På siden som følger kan du endre «Designmal» til «Versjon 3.0».

Forbedrede funksjoner

Den nye versjonen av bookingmotoren har noen forbedrede funksjoner du vil like.

  • Fasiliteter. I innstillingene for romtyper under Innstillinger -> Romtyper vil du nå kunne velge alle fasilitetene som tilbys når du klikker «Registrer ny romtype» eller «Rediger». Disse vil bli vist som symboler i beskrivelsen av romtypen i bookingmotoren, noe som gir gjestene en rask oversikt over tilgjengelige fasiliteter.
  • Tillegg. I bookingprosessen ser du nå en praktisk rullegardinmeny når du velger et tillegg, eller avhengig av innstillingene dine, kan tillegg automatisk vises for alle datoer, med muligheten til å fjerne dem for valgte datoer eller en hel datoperiode. Dette gjør håndtering tillegg mye enklere enn før.
  • Oversikt over valg. Når du oppretter en ny booking, vil du alltid se en oversikt over dine nåværende valg nederst på siden, inkludert antall gjester, rom og tillegg, sammen med totalprisen. Dette vil bidra til å sikre at ingenting mangler før du går videre til neste trinn.

Egendefinert CSS og den nye versjonen av bookingmotoren

På grunn av endringer i HTML/CSS-strukturen, vil all egendefinert CSS du kanskje har brukt i de forrige versjonene ikke fungere med den nye versjonen, så hvis du bestemmer deg for å oppgradere, vil din egendefinerte CSS bli fjernet. Den vil fremdeles være tilgjengelig i CSS-historikken, slik at du kan se eller gjenopprette den hvis du vil gå tilbake til en tidligere versjon.

Vi vil oppfordre deg til å bytte til den nye (3.0) versjonen og oppmuntrer deg komme med tilbakemeldinger eller forslag. Fra 1. april 2021 vil alle kunder med «Designmal» satt til «Siste versjon (automatisk oppdatert)» bli oppgradert til versjon 3.0. Hvis du ikke vil at dette skal skje, kan du endre innstillingen til «Versjon 2.0» før datoen ovenfor. For eksempel, hvis du for øyeblikket har lagt til en egendefinert CSS for at bookingmotoren skal passe inn på nettsiden din, kan dette være en god ide. Hvis du ikke gjør noen endring vil din egendefinerte CSS bli fjernet (du kan fortsatt finne den i historikken) og bookingmotoren vil bli oppgradert til versjon 3.0 den 1. april 2021.

Merk deg at vi fortsatt implementerer endringer og fikser problemer etter tilbakemeldinger vi får, så hvis du ønsker å lage din egendefinerte CSS for versjon 3.0, vil vi anbefale deg å vente en måned eller være klar til å måtte justere den. Akkurat nå jobber vi med å implementere de nyeste standardene og gjøre bookingmotoren så tilgjengelig som mulig. Så inntil det arbeidet er ferdig, kan CSS- og HTML-strukturen endres.

Når det gjelder det gamle designet planlegger vi å fjerne det senere i år. Hvis du velger å fortsette å bruke den gamle versjonen, vil vi ta kontakt med deg de neste månedene med oppdateringer om  hvordan vi vil fjerne disse gamle versjonene Hvis det er noe som hindrer deg i å flytte til versjon 3.0, kan du gi oss beskjed slik at vi kan hjelpe deg å fjerne eventuelle hindringer; vi ønsker at alle skal kunne dra full nytte av denne designforbedringen.