Nytt i november 2020

22. november 2020, 22:17 CET

Sirvoy står på! Det er mindre enn en måned siden vi kom med siste funksjonsoppdatering, men allerede nå har vi mer å fortelle. Her er de siste forbedringene som vi håper vil gjøre livet litt lettere for deg:

  • Fakturastatus for hver booking

Du har sannsynligvis lagt merke til at det nå vises ikoner i bookinglisten, på siden med bookingdetaljer og når du oppretter fakturaer. Dette er den mest synlige delen av oppdateringen. For alle bookinger opprettet etter 1. november 2020, vil alle artikler i bookingen ha en status som tydelig viser om de er fullstendig eller bare delvis fakturert. Hvis du for eksempel har gjort endringer etter at fakturaen ble opprettet, vil dette vises i statusen, og gjenværende saldo vil bli forhåndsutfylt når du oppretter neste faktura. De samme ikonene vil vises på siden «Lag faktura», i  bookingen og i bookinglisten. For mer informasjon, se denne artikkelen.

  • Tilpass bookingmotoren

For å gjøre det lettere å endre eller legge til nye bookingmotorer, har vi gjort noen små endringer i brukergrensesnittet på siden med innstillinger for bookingmotoren. Det er også lagt til en ny funksjon, som vil være verdifull for de av dere som endrer designet på bookingmotoren deres. Nå kan du holde oversikt over CSS-historikken. I tillegg har siden hvor du legger til CSS blitt mer brukervennlig med markering av syntakser.

  • Sende e-fakturaer i Peppol-format

Du har allerede muligheten til å sende e-fakturaer direkte fra Sirvoy. Vi har nå lagt til feltet for kjøperreferanse for å gjøre funksjonen enda bedre. Se denne artikkelen for å lære mer om denne funksjonen og for å lese om hvordan du kommer i gang.

  • Sirvoy Nettsidebygger

Hva om vi fortalte deg at Sirvoy har en egen nettsidebygger? At den er så enkel at du kan opprette nettsiden din på noen få minutter og at den er inkludert som et gratis tillegg i Sirvoy Pro? Er det for godt til å være sant? Vi er så stolt av å kunne fortelle deg at dette snart vil bli mulig! Vi tar sikte på en utgivelse rundt slutten av året. Få et forhåndsglimt av det som kommer.