Sirvoy blant Frontrunners topp fem

22. mai 2020, 02:38 CEST

Sirvoy gleder seg nok en gang over å ha kommet seg til toppen av FrontRunners kvadrant. Vi vil ikke blåse i egen trompet, men det ville være galt å ikke erkjenne at det er dere, våre lojale kunder, som gjør vår suksess mulig. Noen andre som må nevnes er vårt fantastiske supportteam, som er hovedgrunnen til at vi scorer så høyt under kundetilfredshet.

Om Sirvoy
Sirvoy er en global markedsleder innen løsninger for hotelldrift og tilbyr hoteller, vandrerhjem, B&B og pensjonater en robust, skalerbar og innovativ løsning som er enkel å bruke og enkel å implementere. For mer informasjon, besøk www.sirvoy.no.

Om Software Advice
Software Advice er den ledende onlinetjenesten for virksomheter som er i prosessen med å lete etter programvare. Rådgivere gir gratis, tilpassede programvareanbefalinger og hjelper selskaper i alle størrelser med å finne produkter som tilfredsstiller deres forretningsbehov. Software Advice utfører også objektiv forskning ved hjelp av bransjeeksperter og anmeldelser fra bekreftede brukere, noe som sparer kjøpere tid og ressurser. Software Advice er et Gartner-selskap. For mer informasjon, besøk http://www.softwareadvice.com

Forbehold
FrontRunners utgjør de subjektive meningene fra individuelle sluttbrukeranmeldelser, rangeringer og data tilpasset en dokumentert metodikk. De representerer verken synspunktene til, eller utgjør en godkjenning fra Software Advice eller dets tilknyttede selskaper.