Nytt i september 2019

19. september 2019, 06:23 CEST

En anerkjent amerikansk poet skrev en gang: “Det er ikke hva du ser på som teller, det er hva du ser.” Vi er enig i at en endring i perspektiv kan utgjøre en stor forskjell. Når det er sagt, er vi glad for å endelig legge til en stor forbedring i Sirvoy som vil bedre perspektivet av din eiendom: nemlig muligheten til å legge til flere bilder i bookingmotoret. Hva betyr dette for deg?

Flere perspektiver med flere bilder

Tidligere kunne du bare laste opp ett bilde for hvert rom eller tillegg. Med vår nye løsning kan du nå legge til flere bilder av høy kvalitet for hvert produkt! Dette vil gi dine gjester mer informasjon om din eiendom, en mulighet til å ikke bare “se på” dine produkter, men å “se” dem. Mer enn det: de vil kunne se seg selv i dem og forestille seg i detalj hva som vil gjøre oppholdet minneverdig.

Å kunne legge til bilder av høy kvalitet for hvert rom eller tillegg gjør at opplevelsen gjør større inntrykk for gjestene dine, samtidig som det gir deg muligheten til å framheve det du mener er viktigst på best mulig måte. Du kan også enkelt sortere, redigere eller beskjære opplastede bilder med verktøyene som følger med. Hvorfor ikke bruke litt tid nå og prøve det med en gang? Bare gå til Innstillinger -> Romtyper -> Rediger for å legge til og tilpasse utvalgte bilder du liker best.

Tilpasse ditt bildegalleri

For å gjøre opplevelsen av dine produkter enda hyggeligere for dine potensielle gjester, vil denne supportartikkelen gi deg nyttig informasjon om tilpasning av galleriet til å matche stilen på ditt eget nettside.

Utvide perspektiver globalt

I tillegg til de forbedringer som er nevnt ovenfor, jobber vi kontinuerlig for å gjøre Sirvoy tilgjengelig for så mange som mulig rundt om i verden. Her er bare noen av måtene vi gjør dette på:

  • Språk – Du vil bli glad for å vite at vi har lagt til noen flere språk for bookingmotoret og fakturering: gresk, thai og vietnamesisk
  • Kanaler – Vi har nå fullt implementert SiteMinder Exchange, som lar deg sømløst koble til Sirvoy på en smart og enkel måte. Mer om dette kan du finne i denne relaterte supportartikkelen.

Vi er sikker på at disse viktige endringene vil kunne bedre perspektivet på din eiendom og gjøre oppdagelsesreisen til en enda bedre opplevelse for dine gjester.