Viktig systemoppdatering som berører din Sirvoy konto

Vi har holdt oss opptatt med å gjøre Sirvoy bedre og vi vil informere deg om noen endringer som snart vil finne sted. Disse oppdateringene vil også hjelpe deg å verne om dine gjesters data, og er i samsvar med personvernslover som GDPR.

Følgende endringer finne sted fra 15-02-2019:

  1. Utdaterte nettleserversjoner, inkludert Internet Explorer 11, vil ikke lenger være støttet. Du kan ikke logge in på Sirvoy med slike nettlesere.
  2. Innehold av SMS som er sendt fra bookingen vil bli fjernet automatisk 12 måneder etter dato for utsjekking. I hisorikken kan du fortsatt se gjestens mobilnummer samt tid/dato for utsendelsen.
  3. Innehold av e-post som er sendt fra bookingen vil bli fjernet automatisk 12 måneder etter dato for utsjekking. I historikken kan du fortsatt se gjestens e-postadresse samt tid/dato for utsendelsen.
  4. Filer som er lastet opp i bookinger vil bli fjernet 12 måneder etter dato for utsjekking. I historikken kan du fortsatt se navn på filen som har blitt fjernet automatisk.
  5. Påminnelser i bookinger vil bli fjernet 3 måneder etter datoen for påminnelsen.
  6. Alle innstillinger som har utløpt og som ikke lenger gjelder vil bli fjernet 18 måneder etter slutt datoen (om den ikke endres til et senere slutt dato). Dette inkluderer innstillinger som: restriksjoner for inn/utsjekking og/eller opphold, reserverbare dager, sesongspriser, midlertidig prisendringer, rabatt for lengre opphold, og rabatt og bookingkoder.
  7. Historikken under «Priser» vil bli begrenset til å kun vises 18 måneder tilbake.

Hva må du gjøre?

Om du ikke ønsker å lagre utdatert informasjon eller innstillinger som er på vei å løpe ut, trenger du ikke å gjøre noe. Om du har data som trengs å lagres, vennligst sørg for å eksportere eller laste det ned.

Vi håper at disse endringene vil være til nytte for dere. Om dere har noen spørsmål angående disse endringene er du velkommen til å kontakte oss på support@sirvoy.com.