Bed & Breakfast Software

Sirvoy er en brukervennlig programvare for B&B virksomheter.

I årevis har vi samarbeidet med Bed and Breakfast eiere for å utvikle den mest brukervennlige, praktiske og moderne programvaren du finner på markedet i dag, for en rimelig pris. Den er fullpakket med verdiskapende funksjoner som gjør det enklere for deg å drive virksomheten din. Bli med på den lange listen over BnB bedrifter verden over som benytter vår rimelige programvare, og få alle fordelene i dag!

14 Dager Gratis Prøveperiode Se Forklarings Video

Property Management System

Alle verktøyene du trenger for å administrere din eiendom

Sirvoy er et hotellreservasjonssystem og eiendomsforvaltningssystem som fungerer for alle typer overnatting: hoteller, moteller, vandrerhjem, B&Bs, hytter og pensjonater. Dine bestillinger er lett tilgjengelige - når som helst, hvor som helst. Ingen installasjoner eller oppdateringer er nødvendig.

Vi tar sikte på å være det mest kostnadseffektive og brukervennlige hotellreservasjonssystemet på markedet i dag, fra kun NOK89/måned.

Se Alle Funksjoner

Bookingmotor

Direkte Bookinger fra Nettstedet Ditt Uten Kommisjon

Begynn å akseptere bookinger via nettstedet ditt innen noen få minutter. Sirvoy's responsive hotellbokningmotor gjør det enkelt for gjestene å bestille online, ved hjelp av en hvilken som helst type enhet. Bookinger er helt provisjonsfrie, det er ju tross alt ditt nettsted, ikke sant? Bare legg til kodestykket på nettstedet ditt og begynn å motta bookinger!

Channel Manager

Direkte Koblinger til Alle Store Bookingkanaler og Reisesider

I dag er de fleste hotellbookinger gjort gjennom bookingkanaler online (OTAs). Med Sirvoy kan du enkelt nå millioner av potensielle gjester. Si farvel til manuelle oppdateringer. Sirvoy sparer deg tid med toveis integrasjoner til alle de viktige bookingkanalene, og holder automatisk tilgjengeligheten og bookinger oppdatert.

Lær Mer Om Salgskanaler

«Sirvoy offers a solid platform that has not failed us in the 3 years we have used it…some of my employees have never used a computer before, and they were able to figure out Sirvoy in a matter of minutes»

— Mountain Pine Motel – USA

Tilgang Hvor som helst - Når som helst

Arbeid Når du vil og Hvordan du vil

Med en skybasert programvare kan du og dine ansatte holde tritt med arbeid uansett hvor dere er. Du kan ikke bare få tilgang til alle dataene dine fra en hvilken som helst enhet, men også bruke det ved å svare gjester, bekrefte bookinger, debitere depositumer etc.

Jo raskere du begynner, jo mer tid vil du spare! Registrer deg for å se selv, helt uforpliktende.

14 Dager Gratis Prøveperiode

Automatiser bookingene dine

La Sirvoy håndtere alle kanalbookinger dine

Bruker du time etter time hver uke med å oppdatere og overføre bookinger mellom forskjellige salgskanaler? Sirvoy kan takle alt dette for deg uten at du må løfte en finger. Bruk den sparte tiden til å ta vare på dine gjester eller nyte en kopp kaffe!

Sirvoy tilbyr sin egne innebygde Channel Manager. Det er enkelt å installere å enkelt å bruke, du vil like det!

Lær Mer Om Salgskanaler

The best thing is the flexibility of this software. Where multiple steps need to be taken in many other programs, one single step is enough in Sirvoy.»

— Kurmittelhaus Hotel – Tyskland

Kundeservice

Et godt program fortjener et godt supportteam

Sirvoy er så lett å bruke at vi ikke er redd for å tilby komplett kundeservice til alle våre kunder helt gratis. Vi sørger også for at de råd og den hjelp du mottar leveres av utdannet og kvalifisert personale.

Vi tilbyr support via telefon, epost, live chat, videoklipp og support sidor. Du vil alltid finne svar hos Sirvoy.

Utforsk supportsenteret

Eget Utviklingsteam

Sirvoy forbedres stadig og flere funksjoner legges til

Vårt utviklingsteam legger hele tiden til nye funksjoner for å sørge for at Sirvoy tilbyr det alle utleie eiere trenger til alle tider.

De legger også like mye vekt ved at eksisterende funksjoner fortsetter å fungere perfekt.

14 Dager Gratis Prøveperiode

«Sirvoy are fabulous at answering any queries you have and their online chat is excellent and fast.»

— Casa Sanchez – Den Dominikanske Republikk

Du Er i Godt Selskap

Vi Betjener 2400+ Hotell i Mer Enn 115 Land. Vår Bookingmotor er tilgjengelig i 20+ Språk.